Halit Sunal’a tepki gösterildi! Kemal Sunal’ın amcası olduğunu iddia etmişti…

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Kendisini Kemal Sunal’ın amcası olarak tanıtan Halit Sunal adından bir yönetmenin, iki yıl önce Düzce’nin Çilimli ilçesinde ‘Cennet Kuşları’ ismi ile çekim yaptığı filmde emekleri karşılığında para vermesi gereken esnafa fatura kestiği, böylece sponsor gösterilen köy halkını yapım şirketine borçlandırıp dolandırdığı iddia edilmişti.

“BİZİM BU İSİMDE BİR AMCAMIZ YOK”

3 Temmuz 2000 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal, “Hakkımda bir daha konuşma, son uyarım! Kanala çıkarım, Türkiye yüzünüze tükürür” şeklinde bir mesaj aldığını belirterek, ‘tehdit’ ve ‘hakaret’ gerekçesiyle Halit Sunal hakkında şikayetçi oldu. Ünlü oyuncunun, “Bizim bu isimde amcamız yok. Babam üzerinden bu tip olayların yapılması bizi derinden üzüyor” açıklamasıyla haberleri yalanlaması, ‘Beyaz Magazin’ masasında konuşuldu.

“GERÇEKTEN BÖYLE BİR AKRABA VAR MI?”

Bilal Özcan, “Çok benziyor adam. Adamın yaptığına katılmak mümkün değil. Benim aklıma şu geliyor; görüşemeyen akrabalar vardır, yok sayılan, kötü huylu. Gerçekten böyle bir akrabanı var da, yok mu sayıyorsunuz merak ediyorum. Ben Ali Sunal’a röportaj yapmıştım, ‘Babamın izindeyim’ diye başlık koymuştuk. Ertesi gün bana telefon açmıştı, ‘Bu nasıl haber? Siz beni nasıl babamla yazarsınız? Ben başka bir insanım. Ben babamın gölgesinde miyim?’ demişti. Aynen böyle. Belki babasının gölgesinde olmadan, ayrı bir sanatçı olarak kendini kabul ettirmeye çalışıyor, yüzde yüz ondandır. Ben de çok üzülmüştüm, daha sonra da bir daha görüşmek istemedim” şeklinde konuştu.

“BÖYLE BİR İSMİN OĞLUYSAN HERKES ANACAK”

Bu sözler üzerine büyük şaşkınlık yaşayan Didem Delen, “Ali Sunal’ın kendince bir kariyeri var, kabul. Ama ‘Beni babamla yan yana anmayın’ ne demek? Böyle büyük bir ismin oğluysan herkes anacak. Ünlü isimlerin çocukları her zaman babaları veya anneleri ile anılıyor. Bundan neden şikayet etsinler? Sonuçta o yüzden varlar, bunu kabul etmek lazım. Ayrıca Ali Sunal bilmez mi amcası kim, böyle bir amcası var mı? ” dedi.

Ali ve Ezo Sunal’dan duygusal açıklamalar

“BU NASIL CAHİLLİKTİR!”

Açıklamalarıyla gündem olan Halit Sunal’e tepki gösteren Pınar Eliçe ise şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

Kemal Sunal’ın yıllar sonra ortaya çıkan görüntüsü

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA