‘Hizmet davamızdan asla geri adım atmadık, atmayacağız’

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

ANKARA Milliyet –Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla AK Parti’nin 21’inci kuruluş yıldönümünü kutladı. Erdoğan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“14 Ağustos 2001’de hangi heyecanla yola çıktıysak bugün de aynı heyecanı yüreğimizde taşıyoruz. Gönülleri fethetmek, kalpleri kazanmak için aynı kararlılıkla yolumuzda yürüyoruz. Türkiye’ye hizmet davamızdan asla geri adım atmadık, atmayacağız. Nice yıllara…”

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajla birlikte bir de fotoğraf paylaştı.

‘AK Parti, Türkiye’dir’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da, kutlama etkinliğinin yapılacağı merkezde dün bir basın toplantısı düzenledi. Dağ, “AK Parti Türkiye’dir. 21 yıldır milletimizin gönlündeyiz. Gönüllerde biriz, sandıkta da yine birinci parti olacağız. Geçmiş seçimlerde bir ve beraber olarak nasıl birinci parti olduysak, 2023’te de zafer bizim olacak” dedi.

Parti üyesi yaklaşık 11 milyon kişinin telefonlarına Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bir mesaj gönderileceğini ifade eden Dağ, “Kurulacak stantta VR gözlükle, metaverse tekniği ile ziyaretçileri hayata geçirdiğimiz önemli projelerin gösterildiği bir gezintiye çıkaracağız” dedi.

‘Bir Olduk 21 Olduk’

Kuruluş yıl dönümünü “Bir Olduk 21 Olduk” sloganıyla kutlayacaklarını söyleyen Dağ, şöyle devam etti:

“Bu slogan, AK Parti serüveninin net bir gerçeğidir. AK Parti geçmişinden aldığı güçle bugün daha güçlü, daha diri, daha yeni ve daha genç bir partidir. AK Parti, gücünü ve zorlukların karşısında sağlam bir şekilde durabilmesini, lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde her kademesiyle birlik ve beraberlik içerisinde olmasına borçludur.”

Yıl dönümü programında kurulacak bilgi yarışması standında, siyasi konularda kendine güvenen yarışmacı misafirlere bazı sorular sorulacağını ve başarılı olanlara hediye verileceğini söyleyen Dağ, “Sosyal medyada ise ‘#BirOlduk21Olduk’ etiketiyle icraatlarımızı, görsellerimizi paylaşacağız” dedi.

Diğer Siyaset Haberleri İçin TIKLA