Karaman’da ‘Dayı-3’ operasyonu: 5 gözaltı

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet MüdürlüğüNarkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Timleri kente eroin ve metamfetamin getirip satan şebekeolduğubilgisini aldı.6 ay süren teknik ve fiziki çalışma sonucu şebekeninsözde Karaman yöneticisi Ramazan Y. için’Dayı’ kod adını kullandıkları,gelen müşterilerle şebeke üyelerinin’dayı’ diyeseslendiklerini belirledi. Polis de bunun üzerine şebekeye yönelik 24 Mayıs’tasabaha karşı ‘Dayı’ operasyonunu düzenledi. Gözaltına alınan 18 kişiden, aralarında Ramazan Y.’nin de bulunduğu 12’situtuklandı, 6’sı da serbest bırakıldı.

Polis, 31 Mayıs’taoperasyonun 2’nci dalgasını gerçekleştirdi. Gözaltına alınan 9 kişiden 6’sı, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçetutuklandı.Şüphelilerinadreslerindeki aramalarda;çeşitli miktarlarda metamfetamin, eroin, esrar, ruhsatsız av tüfeği ve tabancanın yanı sıra uyuşturucu ticaretinden elde edildiği belirlenen 6 bin 815 TL ele geçirildi.

Polis bugün de şafak vakti operasyonun 3’üncü dalgasında, aralarında kadınların da bulunduğu 5 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerindearamaların sürdüğü belirtildi.

Diğer Güncel Haberleri İçin TIKLA