Kıvanç Tatlıtuğ ve oğlunun pozu sosyal medyada gündem oldu!

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

2016 yılında Fransa’nın başkenti Paris’te nikah masasına oturan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stilist Başak Dizer’in oğulları Kurt Efe, 15 Nisan tarihinde dünyaya gelmişti. Doğuma giren Tatlıtuğ, gözyaşlarını tutamamış; altın saçlı Kurt Efe’nin adeta babasının kopyası olduğu öğrenilmişti.

Ünlü isim bebeğinin dünyaya gelmesinin ardından Twitter hesabından paylaşım yaparak, iyi dileklerini ileten herkese teşekkür etmişti:

“İKİ İSMİN DE BİZİM İÇİN ANLAMI VAR”

Tercih ettikleri Kurt Efe ismi de sosyal medyada gündem olan çiftten Tatlıtuğ, bu konuyla ilgili olarak, Eşim Başak zaten açıklama yapmıştı. Her iki ismin de bizim için anlamı var. Çok severek koyduk. Sağlıklı, sıhhatli yaşasın. Vatana millete ve anasına babasına hayırlı evlat olsun” şeklinde konuşmuştu.

Ünlü çift, ‘Kurt’ adı için; 2014 yılında ‘Kurt Seyit ve Şura’ dizisinde ‘Kurt Seyit’ karakterine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ’un, başrolü Farah Zeynep Abdullah’la paylaştığı projeden esinlendiği belirtilmişti.

Kurt Efe bebek için hastaneye ünlü yağdı

“BÜYÜLÜ BİR ŞEY”

Tüm bunların ardından Kıvanç Tatlıtuğ, bu kez babalığı anlattı. L’Officiel’e konuşan ünlü oyuncu, “Diyorlar ki erkekler çocukları doğmadan babalık hissiyatına giremezler. Bende tam tersi oldu. Başak’ın karnının büyüdüğünü hissediyorum. Karnı gözlerimin önünde büyürken benim o hissiyata girememem mümkün mü sence? Dönüşmeye başladım. Çekmiş olduğu sıkıntıyı kendi bedenimde hissetmeye başladım. Büyülü bir şey…” ifadelerini kullanmıştı.

İŞTE KURT EFE BEBEK

Geçtiğimiz ay Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, arkadaşlarıyla birlikte Bodrum Yalıkavak’taki evlerinin plajında görüntülenmişti. Kime benzediği yönünde sosyal medyada anketler yapılan Kurt Efe ilk defa görüntülenmişti. Kurt Efe’nin sarışınlığı ve yüz hatlarının babası Tatlıtuğ’a benzediği görülmüştü.

Kıvanç Tatlıtuğ, denizden çıkar çıkmaz soluğu oğlu Kurt Efe’nin yanında almıştı. Oyuncunun, oğlunu anne Dizer ile birlikte uzun uzun sevdiği anlar objektiflere böyle yansımıştı.

EŞİ, OĞLUYLA İLK POZLARINI PAYLAŞTI

İlk kez baba olma heyecanını yaşayan 38 yaşındaki oyuncudan oğluyla ilk fotoğraflar geldi. Başak Dizer, eşinin oğluyla 30’uncu gün ve üçüncü ayında verdiği pozları sosyal medya hesabından yayınladı. Tatlıtuğ’un oğluyla verdiği pozları hayranlarından yoğun ilgi gördü.

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA