Dilan Çiçek Deniz ve Thor Saevarsson’dan jet-ski şov

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

KAMİL SÜMER / MİLLİYET
Thor Saevarsson ile evlilik teklifinin ardından Arnavutköy’deki bir mekanda kutlama yemeği gerçekleştiren Dilan Çiçek Deniz, “Çok hazırlıksız yakalandım. Çok mutluyum, hala şoktayım. Köprü üstünde evlilik teklifi yapmasının nedeni; benim Asya’da, onun Avrupa’da olması. Onun için böyle bir sürpriz yapmış” şeklinde konuşmuştu.

“ÖLMEDEN ÖNCE BİLMENİ İSTEDİM”

‘Çukur’ ve ‘Alev Alev’ dizilerinin ardından Burak Deniz’le başrolü paylaştığı ‘Gidenler’ filminde kamera karşısına geçen Dilan Çiçek Deniz (27) ile kendisinden 10 yaş büyük İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson, geçtiğimiz haftalarda birlikteliklerinin birinci yıl dönümlerini duygusal bir paylaşımla kutlamıştı.

‘Büyük bir ayrıcalıktı’

Son dönemin popüler isimleri arasında yer alan oyuncu, “Seni gerçekten derinden seviyorum. Ölmeden önce bilmeni istedim” derken, Saevarsson da “Sonsuzluğa ve ötesine…” mesajıyla aşkını gözler önüne sermişlerdi.Çiftin paylaşımları, kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi görmüştü.

“ALIŞTI BİZİM ADETLERE”

Öte yandan “Gelinlik baktım ama daha çok bakmamız lazım, yavaş yavaş olacak bu işler” diyen Deniz, sevgilisi Thor Saevarsson’un Türk örf ve adetlerini öğrenmeye başladığını söylemişti: Alıştı bizim örf ve adetlere, zaten hepsini de yapacağız. Yabancılık çekmiyor.

Dilan Çiçek Deniz yere kapaklandı!

SEVGİLİSİNİN ELİNİ BIRAKMADI

Ünlü çift, önceki gün tatil için geldikleri Bodrum’da, konakladıkları otelin sahilinde görüntülendi. İkili, el ele tutuşarak otelin su sporları alanına geldi. Jet-ski yapmak için tekneye binen Dilan Çiçek’i, yönetmen sevgilisi elinden tutmayı ihmal etmedi.

HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Önce Thor, jet-ski’yi kullanarak ne kadar usta olduğunu gösterdi. Dilan Çiçek Deniz de “Benim senden neyim eksik” dercesine jet-ski’yi kullanmaya başlayarak hünerlerini sergiledi. Eğlenceli anlar yaşayan çiftin mutlulukları objektiflere böyle yansıdı.

Sahilde meraklı bakışların ilgi odağında yer alan ve neşelerinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen sevgililer, jet-ski keyfinden sonra el ele tutuşarak, otelin yolunu tuttu.

‘Robot Sophia diyebilir miyiz?’

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA