Oğulcan Engin’den Miray Daner’e: Bayram şekeri

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Oyuncu Ezgi Eyüboğlu, nikâh masasına oturması beklenen Oğulcan Engin, iki yıllık ilişkilerini geçtiğimiz temmuz ayında noktalamıştı. Yalnızlığı kısa süren ünlü isim, gönlünü kendisinden 8 yaş küçük oyuncu Miray Daner’e kaptırmıştı.

İkili, Kasım 2021’de Bebek Hotel’den çıkarken ilk kez el ele objektiflere takılmıştı. Güzel oyuncu, “İlişkiniz nasıl gidiyor?” sorusuna, “Güzel gidiyor” yanıtını vermişti. Hızlı adamlarla araca binmeye çalışan ünlü işletmeci ise “Sonra konuşuruz” demekle yetinmişti.

İLAN-I AŞK

İlişkilerini gözlerden uzak tutmaya çalışan aşıklardan Daner, günler sonra sevgilisiyle yer aldığı fotoğrafı takipçileriyle paylaşmıştı. Ünlü oyuncunun gönderisine kalp emojisi eklemesi ve sevgilisini etiketlemesi dikkatlerden kaçmazken, ikilinin bir hayli keyifli olduğu da görülmüştü.

YENİ YILI BİRLİKTE KARŞILADILAR

Ünlü çift, 2022 yılını da birlikte karşılamıştı. İkili, yılbaşı gecesini Engin’in ailesiyle birlikte geçirmişti. 31 yaşındaki işletmeci, sevgilisiyle çekilen fotoğrafını ilk kez Instagram hesabından paylaşmıştı.

“Bu kadar ilgi göreceğini beklemiyordum”

Mutluluk pozlarının ardından ikili hakkında ‘evlilik’ haberleri de magazin gündemine gelmeye başlamıştı. Miray Daner, sevgilisi Oğulcan Engin ile yazın evlenecekleri haberlerine, “Öyle bir şey yok, yazın evlilik haberleri yalan” karşılığını vermişti.

“YÜZÜNÜ GÖREN CENNETLİK”

Aşkları tam gaz devam eden ünlü çiftten Oğulcan Engin, geçtiğimiz nisan ayında sevgilisi Miray Daner’in pozunu paylaşmış ve ‘Yüzünü gören cennetlik’ notunu düşmüştü.

“DÜZGÜN BİR FOTOĞRAF OLUR DEĞİL Mİ?”

Miray Daner-Oğulcan Engin çifti geçtiğimiz hafta da Arnavutköy’de motosiklete binerken objektiflere yansımıştı. Engin, basın mensuplarına, “Düzgün bir fotoğraf olur değil mi?” diyerek, sevgilisinin giydiği mini eteğine önlem almak istemişti.

Oğulcan Engin’den günler sonra Seda Sayan paylaşımı!

BAYRAM POZU

Bayramı da birlikte geçiren ünlü çiftten uzun zaman sonra ilk kare geldi. Birlikte poz veren Daner ile Engin’den 31 yaşındaki ünlü işletmeci sevgilisine “Bayram şekeri” diye seslendi.

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA