Konyaspor’da Issa Kallon sesleri

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Gelecek sezon 3 kulvarda mücadele edecek olan Konyaspor forvet transferinde girişimlerini sürdürüyor. Yeşil-beyazlı yönetim listesindeki oyuncularla temaslarını sürdürürken, devre arasında kadrosuna katmak istediği Issa Kallon’u gündemine aldığı kaydedildi.

Hollanda 1. Lig ekibi SC Cambuur Kulübünde bu sezon forma giyen Sierra Leone’li oyuncunun sözleşmesi sona erdi.  26 yaşındaki futbolcunun menajeri aracılığıyla Konyaspor’a haber gönderdiği kaydedilirken, Hollanda liginde bu sezon 32 maçta 5 gol 8 asistlik performans sergilemişti.

KONYASPOR’U İSTEMİŞTİ

Sierra Leone’li futbolcu devre arasında Konyaspor’a gelmeyi çok istemişti. Kulübü SC Cambuur ise oyuncuyu bırakmazken, tecübeli futbolcu yaptığı açıklamada, “Transfer için anlaştım ama Cambuur gitmeme izin vermedi. Konyaspor, Avrupa Ligi’nde play-offlara kalmak istiyor ve bana ihtiyaçları olduğunu düşünüyorlar. Benim gibi onların da hayali var. Beni gelecek sezon Avrupa Ligi’nde oynayacak bir kulübe gitme fırsatından mahrum ediyorlar” ifadelerine yer vermişti.

Diğer Son Dakika Haberler İçin TIKLA