Konyaspor’un 3. turdaki rakibi kim olacak?

Konya Spor Haberleri

Konya Spor Haberleri

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Konyaspor rakibi kim oldu? UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Konyaspor, 3-0 kazandığı maçın rövanşında Bate Borisov’u 2-0 yenerek bir üst tura yükseldi.

Peki, Konyaspor rakibi kim oldu? Konyaspor kimle eşleşti? İşte detaylar…

Konyaspor’un rakibi belli oldu. BATE Borisov’u eleyen Konyaspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda Vaduz’la eşleşti.

Liechtenstein ekibi, deplasmanda 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Koper’i konuk etti. Konuk ekip, karşılaşmanın normal süresini 1-0 önde tamamlasa da Vaduz, uzatma devrelerinde bulduğu golle skoru 1-1’e getirdi ve bir üst tura yükseldi.

KONYASPOR 3. ELEME TURU MAÇI NE ZAMAN?

UEFA’nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre; Konferans Ligi 3. Eleme turu maçları 4 Ağustos-11 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Deplasman golü kuralı uygulamadan kaldırıldığı için rakibine üstünlük kuran taraf bir üst tura yükselecek.

Grup aşaması öncesinde son olarak Play-Off turu düzenlenecek. Bu etabın kurası da 2 Ağustos Salı günü UEFA’nın merkezinde çekilecek. Konferans Ligi Play-Off maçları 18-25 Ağustos’ta gerçekleştirilecek.

Konyaspor, 3’üncü eleme turundaki ilk maçında 4 Ağustos’ta rakibine konuk olacak. Rövanş karşılaşması ise 11 Ağustos’ta Konya’da oynanacak.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Diğer Son Dakika Haberler İçin TIKLA