‘Maske’ uyarısında bulunan doktora ‘Çocuğuma bakacaksın’ diyerek saldırdı

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Yüksek İhtisas eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi. Çocuk acil servisinde görevli Doktor Fatıma Bostan, iddiaya göre, çocuğunu muayeneye getiren Vedat O.’yu maske takması yönünde uyardı. Ancak Vedat O., maske takmayı reddederek, çocuğunun tedavisinin yapılmasını istedi.

POLİS ÇAĞRILDI

Doktor Bostan’ın bir kez daha uyarması üzerine sesini yükselten ve öfkelenen Vedat O.’yu hastane güvenliği sakinleştirmeye çalışırken, durum polis ekiplerine bildirildi.

“ÇOCUĞUMA BAKACAKSIN”

Doktora saldırmaya çalışan öfkeli baba, “Benim çocuğuma bakacaksın” diyerek Bostan’ı tehdit etti. Diğer doktorlar ve hastane güvenliği tarafından odadan çıkarılan Vedat O., güçlükle sakinleştirildi.

GÖZALTINA ALINDI

Dr. Fatıma Bostan saldırgandan şikayetçi olurken, Vedat O., polis ekiplerince gözaltına alındı.

YER: ŞANLIURFA! İKİ KEZ ACİLİ BASTI

Geçtiğimiz günlerde de Şanlıurfa’dan doktora saldırı haberi gelmişti. Olay, 28 Temmuz’da Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, uyuşturucu kullandığı sırada gözüne yapıştırıcı madde kaçan Ali Karataş, acil servise geldi. Nöbetçi Dr. Sezer Eşfer, gerekli müdahaleyi yaptıktan sonra Ali Karataş’a göz doktoruna başvurması gerektiğini söyledi.

“BANA BAKACAKSINIZ”

Duruma öfkelenip, “Bana bakacaksınız” diyen Ali Karataş, acil servis önündeki kaldırım taşını sökerek, doktora saldırmaya kalktı. Hasta yakınlarının araya girmesi ile engellenen Ali Karataş, polislerce gözaltına alınıp, emniyete götürüldü.

BU KEZ ALKOL ALIP, HASTANEYE GİTTİ

İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Ali Karataş, eylemin teşebbüs aşamasında kalması gerekçesiyle adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ali Karataş, daha sonra alkol alıp, ikinci kez aynı hastaneye gitti. Ali Karataş’ın kendisini ölümle tehdit ettiğini ileri süren Dr. Sezer Eşfer, sosyal medya üzerinden duruma tepki gösterdi.

İKİNCİ KEZ GÖZALTINDA

Doktor hakkında koruma kararı verilirken, tepkiye yol açan süreç ile ilgili Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı itirazda bulundu. Daha önce adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Ali Karataş hakkında bu kez yakalama kararı çıkartıldı. Polis ekiplerince gözaltına alınan Ali Karataş, savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi.

TUTUKLANDI

Şanlıurfa’da kaldırım taşıyla doktora saldırı girişiminde bulunduktan sonra adli kontrol şartıyla salıverilen ve itiraz üzerine ikinci kez gözaltına alınan uyuşturucu madde bağımlısı Ali Karataş, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

Ölüm tehditleri alan doktorun sonu! Aşı karşıtlarının yaptıkları ülkeyi ayağa kaldırdı

Diğer Güncel Haberleri İçin TIKLA