MasterChef Türkiye’de büyük hata yapıldı! Yedinci önlüğün sahibi belli oldu

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Milliyet.com.tr
MasterChef Türkiye 2022’nin son bölüminde final turunda mücadele eden yarışmacılar arasında ana kadroya girebilmek adına kıyasıya mücadele yaşandı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüriliğinde gerçekleşen zorlu oyunlarda yarışmacılar tezgah başında tüm hünerlerini gösterdi.8 Ağustos Pazartesi akşamı yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan MasterChef’te ana kadroya giren yedinci isim belli oldu.

Yarışmacılar ceviz ana ürünüyle tezgah başına geçti ve en başarılı ürünü ortaya koymak için mücadele verdi. Kritik ana kadro mücadelesinde final turu yarışmacılarının ceviz ana ürünüyle hazırladıkları yemekleri Mehmet, Danilo ve Somer Şeflerin tadımına sunması sonrasında günün kazanan ismi belli oldu. Hazırlanan ürünlerin tadımının yapılmasının ardından en başarılı yemeğe imza atan Büşra ana kadroya girerek önlüğü almaya hak kazandı.

Genç yarışmacı yaşadığı sevinci şu sözlerle dile getirdi:

Alıntı Metni


MASTERCHEF 2022 BÜŞRA ZAMBAK KİMDİR?

Büşra Zambak, 25 yaşında ve aslen Denizlili. İstanbul’da yaşıyor ve 9 yıldır profesyonel aşçılık yapmakta. Sabancı Holding’de çalışan Zambak, Güler Sabancı gibi üst düzey yöneticilerin yemeklerini hazırlamakla sorumlu. Masterchef Büşra, İtalyan mutfağına ilgisiyle biliniyor. Kendi profesyonel stüdyosu bulunan yarışmacı, fotoğrafçılık işiyle de uğraşıyor.

MASTERCHEF’TE KURAL İHLALİ

Yarışmada sevinçli anlar kadar talihsizlikler de yaşanıyor.MasterChef Türkiye yarışmacısı Vural zamana karşı yarışırken kural ihlali yaptı. Somer Şef bunun üzerine dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

MasterChef’te çift kılçık krizi!

“EMEĞİNİZE YAZIK!”

“Defalarca uyarmamız rağmen, süre bitmesine karşın hala yemeğin üzerine bir şeyler koyuyorsun” diyen Somer Sivrioğlu genç yarışmacıyı şu sözlerle uyardı:

“Bu yarışmanın kuralları bellidir. Bu kurallara uymazsanız. Bizim ‘bırak’ dediğimizde veya ‘dur’ dediğimizde yemeğe müdahale etmeye devam ederseniz o tabağı önünüzden alırım ve tabağınız değerlendirmeye girmez. Sen, biz ‘bırak’ dememize rağmen hala daha yemeğin üzerine bir şeyler katıyorsun. Daha dikkatli olman gerekiyor. Emeğine yazık. En azından değerlendirmeye girerdin”

“GÜVENİYORDUM ŞEFİM”

Somer Şef’in açıklaması sonrası MasterChef yarışmacısı Vural “Güveniyordum şefim ama yapacak bir şey yok. İnşallah yarına…” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

MasterChef’te duygusal anlar!

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA