Ozan Güven gazetecilere çıkıştı: Kamerayı indir, adam gibi konuşalım!

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Geçtiğimiz yıl sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla gündemden düşmeyen ve uzun süredir magazin basınından uzak bir hayat yaşayan 47 yaşındaki oyuncu Ozan Güven, geçtiğimiz ay oğlu Ali ile Nişantaşı’nda görüntülenmişti. Güven, 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı dava nedeniyle mesleğine ara verdiğini belirterek, “Mahkeme bittikten sonra devam edeceğim” açıklamasını yapmıştı.

“NE İSTİYORSA ONU ALACAK”

‘Bir İstanbul Masalı’nda evin küçük ve asi oğlu ‘Demir’i canlandıran Ozan Güven, dizinin yönetmeni Türkan Derya ile dünyaevine girmişti. 2004 yılında oğulları Ali dünyaya gelen ikili, 2010’da boşanmıştı. Ali’nin bu yıl üniversiteye başlayacağını ve onun için alışverişe çıktıklarını dile getiren Güven, “Oğlum bu yıl üniversiteye başlıyor, ne istiyorsa onu alacak. Kararını kendisini versin” demişti.

“ÇOK KEYFİM YOKTU, OYNAMADIM”

Ünlü oyuncu, Cem Yılmaz’ın dijital platformda yayınlanan sekiz bölümlük dizisi ‘Erşan Kuneri’ hakkında da açıklamalarda bulunmuştu. Projeyi başarılı bulduğunu söyleyen Ozan Güven, basın mensuplarının “Bu kez dizide yoktunuz” şeklindeki hatırlatması üzerine şu cevabı vermişti:

Alıntı Metni
Deniz Bulutsuz-Ozan Güven davasında şoför tanık olarak dinlendi!

“BEĞENMEYEN İZLEMESİN”

Yılmaz’ın senaryosunu yazdığı, yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrolde oynadığı, küfürlü replikleri nedeniyle sosyal medyada eleştiri de alan diziyle ilgili olarak Ozan Güven, “Gayet iyi olmuş, ben beğendim. Beğenmeyen izlemesin” yorumunu da yapmıştı.

GAZETECİLERLE SORUN YAŞADI

Ünlü isim tüm bunların ardından önceki gün Ortakent’de yer alan bir plajda kız arkadaşı ile şezlongda otururken görüntülendi. Daha önce magazin basını ile birçok kez sorun yaşayan oyuncu; yine geleneği yine bozmayarak, yasal sınırları içerisinde kendisini görüntüleyen muhabirlere önce el-kol hareketleri yaptı.

“İNSANLAR RAHATSIZ OLUYOR”

Güven, sonrasında kız arkadaşının “Gitme Ozan” uyarısına uymayarak, basın mensuplarının yanına gelip, “İzinsiz çekemezsiniz. Buradan gidin. İnsanlar rahatsız oluyor” diye çıkıştı. Gazetecilerin, “Ozan Bey biz işimizi yapıyoruz. Sizden başka kimseyi çekmiyoruz. Rahatsız olunacak bir durum yok” diyerek cevap vermesine sinirlenen Ozan Güven…

Diğer Magazin Haberleri İçin TIKLA