‘Sen eylemci misin yoksa projeci misin?’

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Yurt bahçesinde konuşan Bozdağ, Pençe Yıldırım Harekatı ve Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde terör örgütleriyle mücadelede şehadet makamına erişen tüm şehitlere rahmet diledi. Bozdağ, “Hiçbir şehidimizin kanı yerde kalmıyor. En son terörist imha edilene kadar terör örgütlerinin sonu gelene kadar Türkiye Cumhuriyeti Devleti, terörle ve terör örgütleriyle etkin, kararlı, sürekli mücadelesini devam ettirecektir” dedi.

‘Şimdiden tehdit var’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mafya ağzı ile konuştuğunu öne süren Bozdağ, şöyle devam etti: “Daha şimdiden tehditler var. Sayın Kılıçdaroğlu ve ekibi işte şu ihaleye girmeyin girerseniz Kanal İstanbul sizi dünyayı dar ederim. Tehdit.. Bürokratları şu şu işleri yapmayın, yaparsanız tarih de veriyor, şu tarihten sonra. Siyasetçilere gelince sizi şöyle yapacağız, böyle yapacağız.

Bu ağız, mafya, ağzı, mafya, bu ağız, tehdit ve şantaj ağzı. Türkiye’nin yönetimine talip, meşru siyaset içinde anayasa ve yasalara göre bu ülkeyi yöneteceğim diyenlerin ağzı değil. Gidiyor Et ve Süt Kurumu’nun önüne.. Gidiyor Milli Eğitim Bakanlığı’na.. Yahu sen eylemci misin yoksa projeci misin? Çık de ki benim projelerim bu. Ben bunları yapacağım ama gidiyor, kurumları tehdit ediyor, şurayı, burayı kendine göre eylem yapıyor. Bunlar eylem kültürü, sol tandanslı her eylem yapmayı bir marifet zannediyorlar işte bizim farkımız o.. Biri eylem yapıyor, biri icraat yapıyor.”

Diğer Siyaset Haberleri İçin TIKLA