Son dakika… 3 bölgede 9 PKK’lı etkisiz hale getirildi

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Terör örgütü PKK’ya operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son haberler de paylaşılıyor. Milli Savunma Bakanlığı Suriye’nin kuzeyinde 3 bölgede 9 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Operasyonlarla ilgili MSB’nin sosyal medya hesabından açıklama paylaşıldı.

MSB’den yapılan açıklamada, “Durmak yok, yorulmak yok, mücadeleye devam! Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerine taciz ateşi açan ve saldırı girişiminde bulunan 9 PKK/YPG’li terörist Komandolarımızın başarılı müdahalesi ile etkisiz hâle getirildi.” denildi.

Tel Rıfat ve Münbiç’e olası harekatla ilgili flaş açıklama

DÜN DE 16 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ

Milli Savunma Bakanlığı dün de yaptığı paylaşımda 2 bölgede 16 teröristin etkisiz hale getirildiğini paylaşmıştı. Operasyon haberlerini peş peşe duyurulurken MSB’nin açıklamasında şu ifadelere yer verilmişti;

– Taciz ateşi açan teröristlere kaçınılmaz sonu yaşatmaya devam ediyoruz! Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan 11 PKK/YPG’li terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi.

– Teröristler için ne Suriye’nin ne de Irak’ın kuzeyi güvenli! Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 5 PKK’lı terörist daha düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi.

Efes Tatbikatı’nda nefes kesen anlar

Diğer Güncel Haberleri İçin TIKLA