SON DAKİKA! TOGG sahaya iniyor! Sürü halinde test sürüşü

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Test ve deneme süreçleri devam eden Türkiye’nin Otomobili TOGG’un kamuflajlı olduğu görüldü. Öte yandan TOGG Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş’ın Türkiye’nin otomobilini gece saatlerindeki sürüş anı, Kuzey Marmara Otoyolu’nda kameraya yansımıştı.

​​​TOGG’un C-SUV modelinin gelecek yılın ilk çeyreğinde pazara çıkması bekleniyor. Türkiye’nin Otomobili’nin test ve deneme süreçleri ise devam ediyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA YERLİ OTOMOBİLİ KULLANMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gebze Bilişim Vadisi’nde TOGG’un en son prototipinin test sürüşünü yapmıştı.

Erdoğan, Gebze Bilişim Vadisi’nde katıldığı “Sanayi ve Teknolojinin Merkezi Kocaeli’ye Değer Katanlar Ödül Töreni”nin ardından test ve deneme süreçleri devam eden Türkiye’nin otomobili TOGG’un test sürüşünü gerçekleştirmişti.

TOGG İLK KEZ ŞARJDA EDİLİRKEN DE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

TOGG’un Gemlik Kampüsü’ne kurulan ilk TruGo şarj cihazı, kesintisiz bir kullanıcı deneyimi tasarlamak üzere test edilmeye başlanmıştı.

TOGG, Trugo markasıyla Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’na (EPDK) yaptığı başvuru sonucu şarj ağı işletmeci lisansını almıştı.

Şirketin, Trugo ile 81 ilde 600’ün üzerinde lokasyonda 1.000 yüksek performanslı şarj cihazı (DC) kurma hedefiyle çıktığı yolda şarj ağı işletmeci lisansı için yaptığı başvuru kabul edilmişti.

Emekli promosyonu 8000 TL’ye dayandı
Tarım Kredi Marketlerinde indirim bugün başlıyor! İşte kalem kalem fiyatı düşürülen ürünler

Diğer Güncel Haberleri İçin TIKLA