Survivor Sude Burcu ve Mert Öcal birlikte tatile çıktı!

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Survivor All Star’dan önce aşk yaşadıkları iddia edilen Mert ve Sude, bu ilişkiyi gizli tutmayı tercih etmişti. Evrim Keklik, oyun alanında Sude ve Mert’e “Aranızda bir şey mi var?” diye sorunca gerçekler ortaya çıkmıştı. Mert ve Sude’nin ilişkisini öğrenen Ogeday Girişken, Sude’yi “Mert’ten uzak dur” sözleriyle uyardı. Daha sonra Nisa, takım arkadaşı Sude’ye, Mert’in dışarıda bir ilişkisi olduğunu söylemişti. Sude, her şeye rağmen Mert’i sevdiğini söylerek ilişkisine devam etme kararı almıştı.

Survivor 2020’de yarışan Makbule Şakalakoğlu ve Nisa Bölükbaşı yakın arkadaş. Sosyal medyada Öcal’ı takip etmeyi bırakan Şakalakoğlu, birlikte yer aldıkları fotoğrafları da kaldırmıştı.

Survivor Makbule Şakalakoğlu, Mert Öcal eleme potasına gidince sevenlerinden oy istemişti. Yaşanan gelişmelerin ardından Şakalakoğlu’nun, paylaşımlarını silmesi dikkat çekmişti. Yakın arkadaşı Nisa’ya sarıldığı fotoğrafı yayınlayan Şakalakoğlu’nun paylaşımı, “Arkadaşının desteğine karşılık verdi” şeklinde yorumlanmıştı.

MERT ÖCAL İKİ AY ÖNCE VEDA ETTİ

Barış Murat Yağcı, Evrim Keklik ve Çağan Atakan Arslan ile iki ay önce potaya giren Mert Öcal, SMS oylaması sonucu en az oyu alarak, Survivor hayallerine erken veda etti.

Survivor oyun öncesi Mert ve Sude buluştu!

“KORKTUĞUM BAŞIMA GELDİ”

39 yaşındaki oyuncu, “Çok güçlü bir pota gerçekten. Ben beklemiyordum açıkçası. Korktuğum başıma geldi. Üzüldüğüm tek bir şey var, Sude’nin arkamda kalması” açıklamasını yaptı. Bu sırada Sude Burcu’nun (26) gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

“DUYGUSAL ÇÖKÜŞ YAŞIYORUM”

Mert ile aşk yaşadığı konuşulan ve rakip takım adına mücadele veren Survivor Sude, parkur performansı anlamında başarılı bir yarışmacı olmasına karşın son açıklaması ile psikolojik olarak yıprandığı günlerden geçtiğini gözler önüne serdi.

Survivor Mert Öcal, Sude Burcu’ya çiçek verdi!

Survivor’da zorlandığını itiraf eden Sude, “Tabii ki çok üzgünüm. Onun adını duyduğum zaman ruhum çekilmiş gibi hissettim. İçimde bir birikmişlik hissediyorum, onun çok büyük etkisi var. Yaklaşık bir haftadır duygusal çöküş yaşıyorum ailemle alakalı. Berna (Keklikler) gitti, Mert gitti. Burası giderek zor bir yer olmaya başladı” ifadelerini kullandı.

SOLUĞU SEVGİLİSİNİN YANINDA ALMIŞTI

Survivor’a geçtiğimiz hafta veda etmek zorunda kalan Sude Burcu, soluğu Mert Öcal’ın yanında almıştı. Burcu, sevgilisiyle çektiği poza kırmızı kalp emojisi koyarak sosyal medya hesabından paylaşmış ve adeta aşkını haykırmıştı.

TATİLE ÇIKTILAR

Sevgilisiyle buluştuktan sonra özlem gideren ve birlikte tatile çıkan Sude Burcu, Mert Öcal’ın objektifine poz verdi. Daha sonra sevgilisiyle birlikte pozlarını paylaşan güzel yarışmacı, takipçilerinin dikkatini çekti.

Survivor’da Sude’den Mert’e olay gönderme!
Survivor Nagihan’ın Mert Öcal itirafı!