Motosikletiyle kaza yapan genç 8 aydır Konya’da yaşam mücadelesi veriyor

Konya Son Dakika Haberler

Konya Son Dakika Haberler

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

Karaman‘da ailesi ile birlikte yaşayan 23 yaşındaki Furkan Bulut’un motosiklet tutkusuna ailesi karşı çıktı. Bir lokantada kurye olarak çalışan Bulut, geçtiğimiz yıl Ekim ayında, annesini ikna edip, kredi çekerek 55 bin liraya çok sevdiği motosikletine kavuştu.

8 AYDIR YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Sabah’ın haberindeki iddiaya göre; 27 Kasım tarihinde biraz dolaşacağını söyleyerek evden çıkan Bulut, bir daha geri dönemedi.

Alkollü olduğu öğrenilen bir otomobil sürücüsünün çarpması sonucu ağır yaralanan genç, Karaman’da yapılan ilk müdahalesinin ardından Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Burada çok sayıda ameliyat geçiren ve doktorların “mucize” olarak nitelediği Bulut’un tedavisi Konya Numune Hastanesi Palyatif Servisi‘nde sürüyor.

tutkunu-oldugu-motosikletiyle-kaza-yapti-8-aydir-konyada-yasam-mucadelesi-veriyor.jpeg

8 AYDIR OĞLUNUN YANI BAŞINDA

8 aydır oğlunun başından biran olsun ayrılmayan anne Semiha Buhur ise yaşadıklarını anlattı.

Budur, “Kaza olur diye oğlumun motosiklet almasını istemiyordum. Hep bir şey olacak diye hissediyordum. Ama bir süre sonra hevesini kırmak istemedim, gönlünü yapayım dedim. Beraber kredi çekip aldık. Aldıktan bir ay sonra alkollü sürücü kurallara uymamış ve oğluma çarpmış” dedi.

tutkunu-oldugu-motosikletiyle-kaza-yapti-8-aydir-konyada-yasam-mucadelesi-veriyor-001.jpeg

“ÖLÜRSEM SEVDİĞİMİN UĞRUNA ÖLEYİM”

Oğlunun sağlık durumunun iyiye doğru gittiğini belirten Semiha Buhur, “Beyin ameliyatı oldu. Kaburgaları, burnu, kalçası, kolu gibi birçok yeri kırıktı. Göz damarına kemik batmış. Kafatasının yarısını aldılar. Doktorlar bile oğlumdan ümidi kesmişlerdi. Biz elimizden geleni yaptık, 48 saat bekleyeceğiz dediler. O saat içerisinde ömrümden ömür gitti. 8 aydır başında bekliyorum. Yarı umut, yarı sevinç var. Kimse umutsuz yaşamasın. Rabbimden umudumu hiç kesmedim. Gittikçe iyiye gidiyor. Fizik tedavi alıyor. Hastane personeli bana hiç yalnızlık yaşatmadı. Burada kendimi bir başıma hissetmedim.” diye konuştu.

tutkunu-oldugu-motosikletiyle-kaza-yapti-8-aydir-konyada-yasam-mucadelesi-veriyor-004.jpeg

Diğer Son Dakika Haberler İçin TIKLA