‘Zillet İttifakı adayı kukladan ibarettir’

Haberi Paylaşmayı Unutmayın

ANKARA Milliyet – Bahçeli, “Hatta robot resmini çıkarmak için ortam yoklaması tam bir kara mizah örneğidir. Zillet ittifakının kurguladığı cumhurbaşkanı adayı edilgen, etkisiz, pasif, yeri geldiğinde koltuğunu devredecek, uzaktan kumanda edilmeye boyun eğecek kukla bir adaydan öte anlam taşımamaktadır” ifadelerini kullandı. Bahçeli gündemi değerlendirdiği açıklamasına şöyle devam etti: “Bunların derdi koltuk paylaşımı, geçimleri de fitne, dedikodu, yalan ve istismardır. ‘Ortak aday mı, çoklu aday mı?’ sorusunun gündemde tutulması akıl kaybının en ileri evresidir. Terörist Demirtaş’ın cezaevinden açıklamalar yapıp sürece müdahil olma sinsiliği, pazarlıkların günbegün kızışması, bakanlıkların bile dağıtıldığına yönelik iddialar, ilaveten zillet ittifakının beş defa toplanmasına rağmen hiçbir sonuca ulaşamaması ileri derece dağınıklığın ve çaresizlik içinde kıvranışın bir nevi belgelenmesidir.”

Konya Şehir Hastanesi’nde Dr. Ekrem Karakaya’nın öldürülmesinin milletimizi derinden yaralayan hunhar bir vaka olarak hafıza kayıtlarına geçtiğini belirten Bahçeli doktorların eylemlerini ise ‘mahsurlu ve gayrimeşru bir eylem” olarak değerlendirdi.

Bahçeli’ye fidan sertifikası

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı MHP’li Ramazan Şimşek,‘Ömürlük Yaşayan Çınarlar Hatıra Ormanı’na MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin babası Salih Bahçeli adına dikilen fidanın sertifikasını Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin makamında kendisine takdim etti. Duygusal anlar yaşayan Bahçeli, anlamlı bu sertifikanın kendisi için çok kıymetli olduğunu belirterek Şimşek’e teşekkür etti. l İHA

Diğer Siyaset Haberleri İçin TIKLA